Завод ТОВ «Лінкс лабораторії» – сучасний виробничий майданчик, оснащений високотехнологічними лініями провідних українських та європейських виробників, який працює з 2008 року. Підприємство входить до складу групи компаній Waltech Actiengesellschaft, Ліхтенштейн. Завод розташовується в місті Стрий Львівської області.

Підприємство спеціалізується на виготовленні побутової хімії, авто хімії та автокосметики під власною торговою маркою EXOL , ОККО, WOG а також приватних торгових марок на умовах контрактного виробництва. Сучасне обладнання дозволяє виготовляти широкий асортиментний ряд. Потужність заводу 20 тонн на добу.

Команда інженерів-технологів невпинно працює над покращенням існуючих продуктів та розробкою нових із унікальними властивостями для задоволення потреб клієнтів. Крім того, Компанія постійно розвиває спектр послуг і поруч із продуктами масового вжитку реалізовує спеціалізовані товари для побуту та бізнесу.

Гарантом якості продукції ТОВ «Лінкс лабораторії» є використання сировини від світових лідерів промислових хімікатів: Clariant International (Швейцарія), Brenntag (Німеччина), AKZO NOBEL (Нідерланди), BASF (Німеччина).

З жовтня 2017 року на підприємстві розпочало роботу по впровадженню та сертифікації заводу згідно міжнародної системи якості ISO 9001:2015.

79060 Україна м.Львів, вул.Наукова, 3а

© Copyright 2019 STIM . All Rights Reserved

Search